Elvira & Radboud Leer ons iets beter kennen.

Goedendag,

Leuk dat u onze website bezoekt en interesse heeft in onze diensten….. Wij zijn Elvira Dekker en Radboud Tent, en graag vertellen we u wat meer over Catering Service Twente. In hoofdlijnen runt Elvira het cateringbedrijf, waar zij wordt geholpen en ondersteund door haar partner Radboud. Samen zijn wij al jaren werkzaam in de horeca en is onze passie het verzorgen van maaltijden en diensten voor diverse aangelegenheden.

Begin 2015 hebben we besloten dat Elvira haar eigen cateringbedrijf zou starten. En zo is Catering Service Twente geboren. Iets waar we hartstikke trots op zijn natuurlijk!

Vanuit onze keuken, die voldoet aan alle hygiënische eisen, hebben wij alle ruimte en materialen tot onze beschikking om voor u een heerlijk ontbijt, lunch, barbecue, hapjes, diverse buffetten en dergelijke te verzorgen.

Tevens hebben we ruime ervaring met de bereiding van de diverse diëten en allergieën waaronder glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, vegetarisch, etc. Diëten worden door ons met de grootste mogelijke zorg afzonderlijk van de rest van uw bestelling bereidt. De producten kunnen indien nodig afzonderlijk worden geserveerd. We kunnen ook rekening houden met diverse religies. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en eventuele meerprijs. We gaan graag voor u aan de slag!

Edboud en Elvira. Catering Service Twente Hengelo.
Proef onze kwaliteit Altijd vers! Altijd lekker!

Bent u nu ook zo benieuwd naar ons assortiment?
En heeft u binnenkort:

  • Een feest te organiseren,
  • Een vergadering,
  • Zakelijke relaties over de vloer,

of

  • Wilt u iemand verrassen met een uitgebreid ontbijt of lunch,
  • Wilt u een condoleance met koffietafel in een intieme omgeving,

en houdt u ook van lekker eten, maar heeft u geen zin in alle boodschappen, geregel en (voor)bereidings stress. Maak het uzelf dan gemakkelijk en kies voor Catering Service Twente! We staan graag voor u klaar. In allerlei smaken, geuren en kleuren.

Graag tot snel!

Elvira Dekker en Radboud Tent