I.v.m. de coronamaatregelen hebben wij besloten om in ieder geval voor het gehele jaar geen restaurant aan huis meer te doen. Wij kunnen en willen uw gezondheid en de gezondheid van ons personeel niet in gevaar brengen.  Ook komen er te veel regels bij kijken om het allemaal voor mekaar te krijgen.

Thuis diner tot 12 personen

Stelt u zich eens voor…..
U bent in uw eigen huis, uw eigen vertrouwde omgeving. U bent in goed gezelschap …
En dan zonder het werk van het boodschappen doen, voorbereiden, koken en stress kunt u heerlijk genieten van een culinair diner die wij voor u bereiden. Onder het genot van passende wijnen, de juiste sfeer en een schitterend gedekte
tafel heeft u een heerlijke ontspannen avond.

Wij van Catering Service Twente bieden u een restaurant aan huis. Een heerlijk thuisdiner in elke gewenste vorm en de zekerheid dat u kwaliteit en service in huis haalt.

We zullen ervoor zorgen dat u en uw gasten een sensationele culinaire avond beleven, gewoon in uw eigen huis. Een groot voordeel is dat u de avond en de gerechten met onze thuiskok naar eigen inzicht kunt samenstellen.

Een kok aan huis staat voor gemak. U hoeft immers de deur niet uit, geen oppas voor de kinderen en u kunt gerust een drankje nemen. Daarbij kunt u toekijken hoe het diner thuis door onze thuiskok wordt bereid.

Diner voor twee

Wilt u in uw eigen omgeving bijvoorbeeld uw partner ten huwelijk vragen, of bent u zoveel jaar getrouwd en wilt u uw partner verrassen denk dan eens aan een romantische avond voor twee in uw eigen omgeving. Uiteraard zijn er nog tal van andere reden om een diner voor twee te organiseren in uw eigen huis.
Groot voordeel is dat het ‘op maat’ kan. We bepalen samen hoe de avond eruit ziet qua menu. Wij denken mee om de avond optimaal te laten slagen. Is de avond een verrassing voor uw partner? Wij werken graag mee om het geheel perfect te laten slagen!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden. Bel gerust eens op, Ik sta u graag persoonlijk te woord. Mailen kan natuurlijk ook! Vul dan het informatieformulier in.

Na een kort bezoek bij u thuis of op de door u gekozen locatie en het in kaart brengen van uw wensen, ontvangt u de volgende dag een overzicht van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Wij verzorgen door heel Twente uw diner aan huis:
Aadorp, Agelo, Almelo, Albergen, Ambt Delden, Azelo, Beckum, Beuningen, Boekelo,Borne, Bornerbroek, Delden, Denekamp, Deurningen, Enschede, Enter, Fleringen, Geesteren, Glane, Glanerbrug, Goor, Groot Agelo, Haaksbergen, Harbrinkhoek, Hengelo,Hengevelde, Hertme, Lattrop, Lemselo, Lonneker, Losser, De Lutte, Mariaparochie, Nijverdal, Noord-Deurningen, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Overdinkel, Reutum, Rijssen, Rossum, Saasveld, Tilligte, Tubbergen, Vasse, Vriezenveen, Volthe, Weerselo, Westerhaar, Wierden, Zenderen

Verliefd stel geniet van eten in huis. Restaurant aan huis - Catering Service Twente

Contactformulier Restaurant aan Huis

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.