BBQ pakketten

Organiseert u een jubileum of een verjaardag? Dan heeft u waarschijnlijk al nagedacht welk eten u gaat serveren. U kunt ervoor kiezen om een gezellige brunch te houden maar op een mooie zomerdag is het net zo leuk om een barbecue te regelen. Onder het genot van een lekker stuk vlees en heerlijke salades kan er geborreld en feest gevierd worden.

Natuurlijk kunt u voor de BBQ alles zelf in huis halen, alleen gaat hier veel tijd in zitten. Het marineren van het vlees is al een kunst op zich. Wij van Catering Service Twente snappen dat het soms ook fijn is om het uit handen te geven aan een ervaren cateraar zoals wij. Om het voor u makkelijk te maken hebben wij diverse BBQ pakketten samengesteld waar u uit kunt kiezen. Voor welke gaat u?

Vrienden genieten van een BBQ. Besteld bij Catering Service Twente

Hoeveel stukken vlees per persoon?

Als u een barbecue regelt dan wilt u graag dat uw gasten niks te kort komen. Het kan voor sommige mensen dan ook lastig zijn om te bepalen hoeveel stukken vlees ze ongeveer per persoon moeten rekenen. Het is zonde om aan het einde teveel of te weinig over te houden. Wanneer u bij ons bestelt heb u dit probleem niet.

Met onze jarenlange ervaring in de catering branche weten wij hoeveel stukken vlees per persoon we in de BBQ pakketten moeten plaatsen, zodat er geen hongerige monden overblijven. Al onze pakketten zijn vanaf 4 personen te bestellen.

BBQ pakketten van kwaliteit

Naast eersteklas vlees zit er in de BBQ pakketten ook lekkere salade, rauwkost en vers stokbrood met smeersels. U hebt zelf de keuze om te bepalen hoe luxe u het BBQ pakket wilt hebben. Krijgt u vlees en vis liefhebbers? Geen probleem. In ons assortiment bieden wij ook vis BBQ pakketten aan. Om de kwaliteit van onze BBQ pakketten te kunnen garanderen, halen wij uitsluitend de beste stukken vlees bij de erkende slager. Voor een lange versheid van de salades worden ze op de dag zelf bereid.

Zijn er allergieën of dieetwensen waar we rekening mee moeten houden? Geef ze gerust aan ons door.

BBQ pakketten brengen gemak met zich mee

Neem u zelf werk uit handen door een BBQ pakket te bestellen voor uw feest. Wilt u helemaal genieten van alle comfort die een catering u kan bieden? Bestel dan desposable servies erbij en huur een barbecue bij ons. Dit scheelt u weer een bult afwas. We weten allemaal dat als het feest eenmaal tot een einde is gekomen er een hoop rommel blijft liggen die ook weer opgeruimd en schoon gemaakt dient te worden. Wanneer u het servies erbij bestelt heeft u alweer één zorg minder.

Bestel eenvoudig en snel de BBQ pakketten van uw keuze online bij ons en wij zorgen voor een verse en smakelijke maaltijd. Heeft u vragen of wilt u informatie over ons assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.