Condoleance

Het is niet iets waar we dagelijks mee bezig zijn, maar heeft u er al weleens aan gedacht om een koffietafel, na afloop van een begrafenis of een crematie, in een vertrouwde omgeving en op een manier te doen zoals dit past bij u en uw dierbare?

Vaak is er na een begrafenis of crematie een koffietafel achter af in een kille aula.
Maar wij zijn van mening en hebben de ervaring dat dit ook veel intiemer kan! U kiest zelf een locatie naar wens. Dit kan bij u in huis zijn, in uw tuin of op een andere horeca-vrije locatie. Zo kunt u zelf uw tijd indelen en bepalen.

Catering Service Twente kan de catering activiteiten, die hiervoor nodig zijn, uitstekend en op gepaste wijze voor u verzorgen. Na een kort bezoek bij u thuis of op de door u gekozen locatie en het in kaart brengen van uw wensen, ontvangt u de volgende dag een overzicht van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Op de dag van de uitvaart komen wij langs om alles klaar te zetten en terwijl u naar de uitvaart bent, brengen wij alles in gereedheid zodat de koffie en dergelijke klaar staat op het moment dat u terug komt. Wij blijven gedurende 2 uur aanwezig om te zorgen dat alles goed verloopt en alles in voldoende mate aanwezig is. Na deze 2 uur beginnen we langzaam met opruimen. Zo kunt u, in uw eigen informele, rustieke sfeer napraten over alles. Dit wordt als heel erg mooi en intiem ervaren!

Wilt u ook iets bijzonders maken van de koffietafel? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Mogelijkheden tijdens de condoleance:

 • Cake met onbeperkt koffie / thee / water
 • Krentewegge met onbeperkt koffie / thee / water
 • Gebak met onbeperkt koffie / thee / water
 • Belegde verse broodjes met onbeperkt koffie / thee / water
 • Koffietafel: kopje soep en een assortiment van diverse vers belegde broodjes
  en onbeperkt Koffie / thee / melk /karnemelk / jus / water
 • Uitserveren van drankjes met hapjes
  Drank assortiment bestaat uit: diverse soorten fris, eventueel bier en wijn
  Hapjes zijn mogelijk in verschillende soorten, smaken en maten.

Het kan ook zijn dat u zelf nog ideeën heeft over hoe u het in zou willen vullen. Veel is er in overleg mogelijk, we staan altijd open voor suggesties. Omdat geen enkele condoleance het zelfde is, hebben wij geen standaard prijzen. De prijs wordt na het gesprek gecalculeerd, zodat we u een passende prijs kunnen bieden.

Vaak worden onze kosten, of een gedeelte ervan, gewoon vergoed door uw uitvaartverzekering!

CONTACTFORMULIER

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.