LEVERINGSINFORMATie:


Extra maatregelen i.v.m. Coronavirus

Wij blijven gewoon bezorgen!!! Uiteraard bezorgen wij wel op een aangepaste manier. We zullen de situatie elke dag opnieuw bekijken. Wel zullen we de volgende (voorlopige) maatregelen in acht nemen:

 1. Aangezien men nu weet dat de regels zijn aangescherpt en mensen er toch voor kiezen om bestellingen te plaatsen kunnen deze niet meer kosteloos geannuleerd worden, aangezien wij ook onkosten maken en personeel moeten inplannen voor uw opdracht.
 2.  Alle bestellingen moeten vooraf per bank of met de pin worden voldaan. We nemen geen contant geld meer aan.
 3. We bezorgen contactloos tot de voordeur en zullen de woning niet meer betreden. Mits we hierover duidelijke afspraken hebben gemaakt, om bijvoorbeeld een buffet op te bouwen.
 4. We zullen geen fysiek contact tijdens het bezorg moment maken. (Handen schudden, contact met het overdragen van de bestellingen)
 5. Wij zorgen ervoor dat onze pinautomaat en onze materialen per adres gedesinfecteerd worden.
 6. Wij wassen onze hadden momenteel extra vaak en houden ons nog scherper aan de algemeen geldende hygiëne regels om verspreiding tegen te gaan. Daarom werken wij altijd zichtbaar en onzichtbaar met handschoenen aan.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn dan zullen wij het bovenstaande eventueel aanpassen.


Als u bestelt, gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Onze standaard bezorgtijden zijn:
van 10.30 uur tot 16.00 uur en tussen 19.30 uur en 20.30 uur.

Let op: U kunt een gewenst tijdstip invoeren op het contactformulier als u gaat bestellen.
Dat tijdstip gaat altijd in overleg, en is pas definitief als wij u dit in een persoonlijke mail hebben bevestigd. Eerder of later dan onze standaard bezorgtijden is uiteraard in overleg ook mogelijk, wanneer onze planning dit toelaat. Flexibiliteit is waar wij voor staan!

Indien u een koud en warm buffet besteld, voor meer dan 20 personen, dan kan dit uiteraard altijd buiten onze standaard bezorgtijden om. Wanneer we het buffet komen bezorgen, dat gaat altijd in overleg met u.

Op feestdagen kunnen de bezorgtijden en bezorgkosten afwijkend zijn.

Bestel op tijd: Bestellingen dienen minimaal 48 uur van te voren worden doorgegeven.
Tenzij anders vermeld in de voorwaarden bij het product.
U kunt uw bestelling via de webshop, telefonisch of contactformulier doorgeven en u krijgt binnen 24 uur van ons via de mail een bevestiging, dan pas is de bestelling definitief.

We hanteren een flexibele levertijd van een half uur voor of een half uur na het afgesproken tijdstip.

Grote bestelling: We houden er niet van “nee” te verkopen, daarom graag grote bestellingen minimaal twee dagen van te voren doorgeven.Tenzij anders vermeld in de voorwaarden bij het product.

Vakantie, extra vrije of volgeboekte dagen vindt u op onze startpagina van onze website.

ANNULERING VAN UW BESTELLING
I.v.m. de corona crisis gelden andere voorwaarden, zie bovenaan deze brief!

 • Tot 48 uur voor levering kan kosteloos worden geannuleerd.
 • Binnen 48 uur en 24 uur wordt 50% van het totaal bedrag in rekening gebracht.
 • Binnen 24 uur voor levering wordt 100% van het totaal bedrag in rekening gebracht.

Met de feestdagen gelden andere annuleringsvoorwaarden:

 • Tot 96 uur voor levering kan kosteloos worden geannuleerd.
 • Binnen 96 uur en 48 uur wordt 50% van het totaal bedrag in rekening gebracht.
 • Binnen 48 uur voor levering wordt 100% van het totaal bedrag in rekening gebracht.

BETALINGEN

Bestelt u voor uzelf, dan kunt u via Ideal betalen op onze site of bij het bezorgen contant afrekenen. U kunt de bestelling ook per bank overschrijven, maar de betaling dient dan voor levering zichtbaar te zijn op onze bankrekening.

Wilt u echter iemand anders verrassen dan kunt u via Ideal betalen op onze site of vooraf bij ons contant  komt afrekenen. U kunt de bestelling ook per bank overschrijven, maar de betaling dient dan voor levering zichtbaar te zijn op onze bankrekening.

BEZORGKOSTEN

 • Binnen Hengelo kunnen er soms bezorgkosten berekend worden van € 4,95
  Dit is afhankelijk van het bedrag van de bestelling en of we te maken hebben met feestdagen. met de feestdagen berekenen wij altijd bezorgkosten.
 • Bezorging buiten Hengelo is altijd vanaf € 4,95.

Wij bezorgen door heel Twente:
Aadorp, Agelo, Almelo, Albergen, Ambt Delden, Azelo, Beckum, Beuningen, Boekelo,Borne, Bornerbroek, Delden, Denekamp, Deurningen, Enschede, Enter, Fleringen, Geesteren, Glane, Glanerbrug, Goor, Groot Agelo, Haaksbergen, Harbrinkhoek, Hengelo,Hengevelde, Hertme, Lattrop, Lemselo, Lonneker, Losser, De Lutte, Mariaparochie, Nijverdal, Noord-Deurningen, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Overdinkel, Reutum, Rijssen, Rossum, Saasveld, Tilligte, Tubbergen, Vasse, Vriezenveen, Volthe, Weerselo, Westerhaar, Wierden, Zenderen

WAT ALS WIJ AAN DE DEUR STAAN EN ER IS NIEMAND THUIS…

Dan zijn wij genoodzaakt om de totale kosten wel in rekening te brengen. Als wij nog een keer naar het huis moeten rijden om de bestelling alsnog te bezorgen berekenen wij hiervoor € 9,95 extra aan bezorgkosten, ook al was er afgesproken dat u geen bezorgkosten zou betalen.

AANSPRAKELIJKHEID

Indien Catering Service Twente door omstandigheden, anders dan overmacht, een opdracht moet annuleren, zal zij zich inspannen om een andere, naar haar mening gelijkwaardige, levering te verzorgen.
Indien er sprake is van overmacht, dan aanvaardt Catering Service Twente geen enkele aansprakelijkheid voor de door de opdrachtgever eventueel geleden schade.

Wijzigingen voorbehouden. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor prijswijzigingen en drukfouten!